Janka Čmelika 88,Aradac

062 1886039

info@adamprodecor.rs

Samostalna radnja ADAM PRODECOR osnovana je sredinom 2012. godine. Odluku da započne samostalno poslovanje vlasnik je doneo nakon višegodišnjeg partnerstva sa drugim preduzetnicima i sticanja iskustva u ugovaranju i izvođenju završnih građevinskih radova.

Tokom prvog petogodišnjeg perioda poslovanja uložen je veliki trud kako bi ADAM PRODECOR SGR postao stabilna firma na tržištu građevinskih usluga u zrenjaninskoj opštini, ali i u Novom Sadu i Beogradu, koja će se prepoznavati po kvalitetu pruženih usluga i poštovanju ugovorenih rokova.

Sa tim ciljem, najviše pažnje se i dalje posvećuje:

  • Sticanju novih znanja o svim aspektima ove vrste usluga – od upoznavanja sa novim materijalima, do praćenja savremenih trendova uređenja enterijera
  • Saradnji i razmeni iskustva sa različitim stručnjacima u ovoj oblasti – od arhitekata i dizajnera prostora, do građevinskih inženjera
  • Ulaganju u savremeni i kvalitetni građevinski alat i opremu
  • Sertifikaciji usluga – ADAM PRODECOR SGR poseduje JUB-ov sertifikat za izradu demit fasada, u JUB sistemu, sa garancijom od 10 do 25 godina
  • Održavanju odnosa poverenja sa značajnim proizvođačima i dobavljačima građevinske opreme i materijal

Opravdanost ovakvog poslovnog opredeljenja treba uvek ispitivati na budućim gradilištima i projektima. Međutim, i dosadašnje poslovanje govori nam da smo na pravom putu – ono se meri poverenjem koje su nam do sada ukazali mnogi, od pojedinaca do velikih kompanija poput Energogroup Beograd.

Povrh svega, ADAM PRODECOR SGR želi da bude dinamična firma koja se ne plaši izazova i novih tržišta. Zbog toga je sredinom 2016. godine osnovano preduzeće u Slovačkoj, sa sedištem u mestu Velky Krtiš, pod nazivom ADAM PRODECOR S.R.O.

U prisustvu na prosperitetnom i zahtevnom tržištu građevinskih usluga u Slovačkoj vidimo priliku za dalje usavršavanje i napredovanje, za postavljanje novih standarda našeg poslovanja.